جمعه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱ ق.ظ
پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی
پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی
پروژه
کارآفرینی و طرح توجیه فنی و اقتصادی، با ظرفیت 1500 تن در سال، مقدمه:
معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه
میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام میدهد. این باکتری در
سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم
و مزه دادن ...
۹۵/۱۱/۲۹